ristrutturazione ufficio

Agrover

Company Agrover
Sector Food
Type of Intervention Construction of New Offices
Surface 350 mq

Design, technology, functionality and well-being in the new Agrover spaces.

The new headquarters, a new entrance with a new reception area and lightwall, partition walls that become furnishing elements and at the same time guarantee privacy, executive and operative offices with equipped wall systems to optimise space, a meeting room in the sign of elegance and a relaxation area with kitchen for office breaks. The new spaces at the headquarters of Agrover, a Vercelli-based company leader in the processing of all types of rice, were completely designed and created by Arredoufficio.

Get a free quote
AU-AgroVer-__0096
List of Interventions
Installation and assembly
Staging
Seats
Doors and windows
Poster Youtube
Contact us for a free consultation Choose the most comfortable solution
activate the chat
DO YOU PREFER TO WRITE US YOUR NEEDS AND BE CONTACTED? Write us a message